söndag 14 februari 2010

Ringar på vattnet

Gustav valde en fin dag att somna in på, alla hjärtans dag, kanske kan det ge en tröst, kanske inte nu, men i framtiden. Känner mig så klart tom och djupt sorgsen, tänker på Anna, Klara och Johan.. Hugo som får växa upp utan en storebror att beundra på nära håll, men jag är säker på att han kommer få göra det genom Klara, Johan och Anna. Gustav som drog igång en insamling för att andra barn som är svårt sjuka i cancer inte ska behöva ha så tråkigt på avdelningen där de får tillbringa så mycket tid. Vilken hjälte att få barncancer fonden att avvika från sina principer om att alla bidrag går till forskning och inte till specifika ändamål som tex att förbättra miljön för barnen. Hur många 12-åringar kommer ens på att göra något så "osjälviskt"?! :) En fin handling som spred sig som ringar på vattnet, han lämnade ett avtryck även i byråkratin :). Och vad skönt att det jobbar människor där, som ser och inte bara håller på principerna.
Till Gustav, på återseende, men till dess kom gärna förbi ibland och busa med mig, eller kolla in hur raidandet i WoW går.
Till Anna, Klara, Johan och Hugo, ta hand om er nu, låt tiden stanna ett slag. Massor med kramar sänder jag er i denna svåra tid.

Inga kommentarer: